miercuri, 17 octombrie 2012

What is it about love , that makes us so stupid ?!

Vorbeam azi cu Ana despre relatii , mai exact despre cand e momentul potrivit sa renunti la o relatie . Ma refer la una care in mod vizibil nu mai merge . Se merita sa tragi de o relatie daca nu mai functioneaza ?! Factorii de la care porneste acest lucru i-am discutat ieri . Ana mi-a zis ceva frumos ... " Barbatii si femeile nu stiu sa se desparta la timp "  Si ii dau dreptate . Un alt citat frumos spune : "There comes a moment when it's more than just a game, and you either take that step forward or turn around and walk away." 
Deci ce facem ?! Inainte sau inapoi ? Se merita sa luptam ptr ceva ce stim sigur ca nu are sanse de reusita sau renuntam direct si evitam sa trecem prin despartiri dureroase ...?!


Un comentariu:

  1. Cand nu stii sa renunti la o relatie si tragi ca prostul inainte desi stii "sigur ca nu are sanse de reusita"...asta e o chestie obsesiv convulsiva. E o problema psihologica cand tii cu dintii de ceva ce nu mai exista, s-au a existat (poate doar in mintea ta), s-au poate si tu profiti in vreun fel de celalalt (material de exemplu...ar fi o prostie sa renunti la gaina care face oua de aur nu :) ). Barbatii si femeile nu ar trebui sa ajunga prea des in situatia despartirii dak ar fi o relatie asa cum trebuie de la inceput. Dar dak ai putina demnitate si clasa cum spunea cineva ca mai au fetele...o termini imediat. Despartiri dureroase!? Pt cine?! Evident pt cel care a iubit mai mult, s-au poate pt cel ce are vreo chestie obsesiva. Hai sa vedem cum e cu cel ce a iubit mai mult. Cum intr-o relatie unul poate iubi mai mult? Da, dak e singurul care iubeste, Da fara doar si poate! Si pana atunci in clipa despartirii a fost "orb" si nu a vazut ca relatia e tinuta in mod artificial de dragostea sa... Eeee asta nu mai stiu sa raspund! :) Depinde de la caz la caz! :)

    RăspundețiȘtergere