luni, 15 octombrie 2012

Men versus Women

... Din nou , ma intreb ce-i in capul vostru cand va laudati pe la prieteni ce ati facut seara precedenta , de cate fete ati avut parte si ce ati facut cu ele mai concret . ?! Aveti impresia ca voi detineti controlul si daca incepeti sa deschideti gura si ajungeti sa injositi fetele prin chestia asta , vai Doamne sunteti wow ... Raspuns gresit . Ce ar fi , daca intr-o buna zi , am incepe si noi sa vb in stanga dreapta despre voi , performantele voastre in pat si mai ales cat de dotati sunteti .?! Pun pariu , ca ar fi mai putine fete care ar iesi cu voi , daca ar sti cum stau lucrurile . Astfel voi ajungeti sa profitati pentru simplul fapt ca noi avem clasa si nu ne place sa ne spalam rufele in public . 
Promit insa in viitor sa fac publice niste aspecte din viata unor tineri , care din prea multa nesimtire ajung sa arunce cu noroi in cele care pe moment au avut impresia ca au langa ele niste barbati , dar s-au inselat .Sa recunoastem , un barbat n-ar face asa ceva niciodata .  Asa ca dragii mei , insist sa mai deschideti gurita si sa vorbiti in plus . :)     http://www.youtube.com/watch?v=a9s0DCQJq4I  !! 

2 comentarii:

  1. Ai dreptate in ceea ai scris dar aveti si voi o vina pentru "transformarea" barbatilor oricum "un barbat adevarat nu se lauda cu nr de femei si performantele sale".

    RăspundețiȘtergere
  2. Dak ai tintit pe cineva anume, cu articolul asta nemultumita fiind de "laudele" si "performantele" unor baieti!?, sa stii ca.......Subiectul e prea complicat pt ca sa poata fi dezbatut la furie. Dar e bine ca mai rabufneste cineva din cand in cand! Acuma in 3 cuvinte e o chestiune de educatie, familie si ca o rezultanta a combinarii educatiei cu familia..caracterul. Bine mai este si anturajul, tulburarile de personalitate, etc Dar acestea pot fi schimbate, corectate s-au eradicate dupa caz. Pana la o anumita varsta familia si educatia data contribuie enorm la formarea caracterului. Nu incerca prea tare sa ameninti cu dezvaluiri "incendiare" pe viitor. Nu cred ca le pasa prea tare. Acuma dak si fetele vor incepe sa fie ca baietii (nu ca ar fi niste ingeri) unde vom ajunge!? Ne invartim in cerc si nu ajungem nicaieri. Cat despre "clasele" pe care le aveti.......Pai dak a-ti avea clasa nu prea v-ati incurca cu niste "gigolo" de 2 bani,NU!?....doar pt o plimbare cu BMW-ul si o pizza. Asa ca logica e cam asa: Nu-ti place ce auzi in localul A, mediul X!? Schima cu B , si cu Y! Dak nici aici nu merge, du-te la C si Z...s.a.m.d..... Nu incerca sa schimbi majoritatea!!! E o munca de sisif! Cand se aduna "cocosii" ei trebuie sa se laude!!! Asa se simt ei bine! Secretia de endorfina e maxima pt unii cand sunt in centrul atentiei! Si cum intri in centrul atentiei!? Cu masina, cu muschii, s-au cu "noroiul" mai mult s-au mai putin adevarat despre partenera de aseara. Desi e o chestiune de bun simt, de intimitate, total deplasat sa discuti anumite chestii la gramada cu toti ciobanii...in final ajungem iar la educatie si la caracter...(Stii ca e un sambure de adevar intotdeauna in orice, si nu iese foc fara fum!) Asta e tot ce sunt in stare unii!!! Si dak mai comentezi poate iti da si una in gura (ca deh atata stiu si ei)!!! :)

    RăspundețiȘtergere