miercuri, 24 octombrie 2012

Friends ... with benefits !

Un subiect TABU sau poate mai putin , pe care am vrut sa-l dezbat de mult timp . Pro sau contra ?! 
Multi din noi , cred ca am avut parte de un asemenea prieten . Acel cineva care-i disponibil oricand avem chef de o partida de sex , fara complicatii , fara sentimente . Just sex ! 
Singura problema sunt sentimentele . Care fara sa vrei se dezvolta . Ai vazut cum se dezvolta bacteriile ? Asa-i si cu sentimentele... Incet dar sigur ! Ce faci in situatia in care faci sex cu X , iti place la nebunie , dar ajungi sa ai sentimente pentru el , care nu-ti sunt impartasite ?! Now that's a trick question . Hai sa-ti spun . 
Daca te astepti sa va indragostiti unul de altul si sa deveniti un cuplu , iti zic ca te-ai uitat prea mult la "Friends with benefits" sau poate la "No strings attached" . Poate cand o sa inghete iadul sa se intample asa ceva ! Revenim ..... In cazul in care unul din parteneri se indragosteste , celalalt nu ... iti propun sa treci la urmatorul . No offence ! 
Sa mai amintesc ca e foarte recomandat pentru cei care nu au chef de o relatie serioasa , dar totusi vor sex ca tot omul ?! In plus , cazurile in care o persoana de genul merge si vb despre chestiile astea cu prietenii sunt mai scazute decat cele in care ai avea parte de un One Night Stand . In cazul in care esti genul de persoana careia nu-i place sa stie lumea ce face ... there you have it . The friend with benefits . Ideea optima ptr o viata sexuala cel putin normala . 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu